-reklama-

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z umts manager
m4r31 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 6
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 0
Post: #1
Smutek Problem z umts manager
siema. gdy właczam umts menager program chodzi jakies 3/5sek po czym wyskakuje komunikat"niestety aplikacja UMTSmenager została zatrzymana... wie ktos w czym problem? robie wszystko jak w poradniku"Internet na tablecie z modemem 3G - konfiguracja za pomocą managerów" prosze o pomoc
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-03-2013 23:34 przez Admin.)
13-03-2013 18:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Botek Offline
Przyjaciel
**

Liczba postów: 78
Dołączyłczy: Nov 2012
Reputacja: OK
Post: #
Reklama
Dzisiaj 07:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
zuzi Offline
Dużo pisze
****

Liczba postów: 286
Dołączył: Aug 2012
Reputacja: 8
Post: #2
RE: problem z umts menager
To tak jakby powodowała jakiś problem i system ją zatrzymuje, ale dlaczego trudno powiedzieć, może coś z czymś wchodzi w jakiś konflikt.
Doinstaluj ppp widget to jest coś jak umts manager, ale inny programik więc może przez ppp widget nie będziesz miał takiego problemu.

[Obrazek: 6687045000_1415204432.gif]
13-03-2013 21:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
applex Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 113
Dołączył: Feb 2013
Reputacja: 1
Post: #3
RE: problem z umts menager
Tak właśnie pppwidget doinstalować i zobaczysz jak będzie to działać.
13-03-2013 21:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
thaiman Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 148
Dołączył: May 2012
Reputacja: 3
Post: #4
RE: problem z umts menager
Ewentualnie innego programu zarządzającego jeszcze szukać, ale oprócz Umts Manager i ppp Widget to chyba nic lepszego nie ma.
14-03-2013 00:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
m4r31 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 6
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 0
Post: #5
RE: problem z umts menager
zainstalowałem i nie moge otworzyć tej aplikacjiSmutny i ogolnie nie ma żadnej ikony moge tylko odinstalować w ustawieniach ten program... więc lipa
14-03-2013 15:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
phiphi Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 178
Dołączył: Aug 2012
Reputacja: 3
Post: #6
RE: problem z umts menager
Jak zainstalowal sie programik to musisz go miec. A w ogole co masz za tablet i jaki system?
Inna sprawa nie wszystkie aplikacje dodaja skrot na pulpit moze masz ja w programach.
14-03-2013 15:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
m4r31 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 6
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 0
Post: #7
RE: problem z umts menager
posiadam tablet pentagram 8.4 system android 4.0. właśne nawet po instalacji nie moge wzisknąć uruchom tylko jest możliwość uztycia opcji "gotowe" wiec nie wiem co jest
14-03-2013 18:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Botek Offline
Przyjaciel
**

Liczba postów: 78
Dołączyłczy: Nov 2012
Reputacja: OK
Post: #
Reklama
Dzisiaj 07:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
krabithailand Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 103
Dołączył: May 2012
Reputacja: 1
Post: #8
RE: problem z umts menager
Czasami jest tak, że ppp widget nie dodaje się do aplikacji, jest w widgetach więc z widgetów przenosisz go na pulpit (dodajesz i jest).
Jednak nie wiem czemu masz taki trochę nietypowy problem, może to przez system.
Na stronie producenta Twojego tabletu PENTAGRAM TAB 8.4 [P 5343] jest coś do pobrania:
Obraz systemu Android 2012.09.12
Instrukcja aktualizacji systemu Android.
Narzędzie do aktualizacji Androida.


Sprawdź czy nie jest to nowsza wersja aktualizacji. Jak masz coś starszego dobrze zainstalować coś nowszego, wtedy może będzie wszystko śmigać.
14-03-2013 21:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
m4r31 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 6
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 0
Post: #9
RE: Problem z umts manager
masz racje, miałem ppp widget w widgetach.... przeniosłem na pulpit i pisze mi brak rota czy cosOczko nie wiem jakim cudem, pare dni temu sprawdzalem przez terminala komende $su i wyskakiwała mi # , wczoraj sprawdzilem i już mam cos innego... więc nie mam pojęcia co to za jaja. widocznie trzeba sciągnąć roota. dziekiOczko
16-03-2013 09:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
zebber Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 231
Dołączył: Aug 2012
Reputacja: 2
Post: #10
RE: Problem z umts manager
No dziwna sprawa jeśli root był a chyba był bo busybox go wymaga i aby nagle znikł.
16-03-2013 11:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z telefonem Galaxy S scl GT-I9003 Jogin 12 1,340 03-02-2016 22:37
Ostatni post: Jogin
  Problem z Lenovo S6000H - nieprawidłowy IMEI nastka354 7 3,366 03-02-2016 22:24
Ostatni post: Pele
Ostrzeżenie Problem z Androidem na Sony Xperia E1 dawid69 2 645 12-01-2016 22:23
Ostatni post: Pietras
  Xperia E1 problem z włączeniem swad357 2 2,610 24-09-2014 22:34
Ostatni post: Janus
  Lenovo a850 problem mrkorszon 6 2,295 16-09-2014 12:08
Ostatni post: Domaniew

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości