-reklama-

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aero 2 w Vertis Aim
pasiaki1 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 1
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 0
Post: #1
Aero 2 w Vertis Aim
Witam do wczoraj tj. 01.07.2014 w telefonie Vertis Aim aero 2 działało bez problemu. Od wczoraj aero mi nie działa - jest sygnał ale nie działa internet. CZy też macie problemy z aero??
02-07-2014 17:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Botek Offline
Przyjaciel
**

Liczba postów: 78
Dołączyłczy: Nov 2012
Reputacja: OK
Post: #
Reklama
Dzisiaj 07:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Malaga Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 7
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 0
Post: #2
Problem z Aero2 w Vertis Aim
Masz jakiś modem 3G, którym możesz sprawdzić siec Aero2? Zobacz jak działa Aero2 na komputerze czy działa czy jest ten sam problem jak na telefonie. Bo może to sieć coś szwankuje może jakieś prace są robione na masztach w twoim regionie albo inna jakaś usterka.

Nie mam pod ręką modemu, więc nie mam jak sprawdzić stabilności sieci, ale raczej nie ma większego problemu, bo wtedy informowaliby użytkownicy. Także zobacz jak jest na komputerze jak nie działa to znaczy, że coś z siecią.
02-07-2014 20:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Cebu Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 90
Dołączył: Sep 2013
Reputacja: 1
Post: #3
RE: Aero 2 w Vertis Aim
Może to czasowa niedyspozycja sieci Aero2, albo przeciążenie sieci kiedyś takie problemy się zdarzały, ale po wprowadzeniu kodów CAPTCHA przez Aero2 ten problem udało się w pewnym stopniu rozwiązać.
02-07-2014 21:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z Aero 2 na MyPhone Cube Myxomathosis 6 8,346 17-07-2014 17:39
Ostatni post: Myxomathosis
  Ferguson S3 + aero na E3131 s-2 xidex 13 8,438 01-08-2013 13:45
Ostatni post: phiphi
  Problemy z Aero 2 Falkor 6 5,139 31-07-2013 22:54
Ostatni post: Matt82
Ostrzeżenie Aero 2 + router ciężko nawiązać połączenie android 1 4,133 07-04-2013 15:56
Ostatni post: phiphi

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości