Dobre zestawienie tych pakietów bo na stronie operatora to jak zwykle ciężko porównać to wszystko ze sobą, tak mamy co najdłużej działa i jaki jest tego koszt. Teraz kiedy wprowadzili do oferty LTE można powiedzieć, że warto trzymać kartę Aero2. Karty działają na tych samych nadajnikach BTS co Plus więc można mieć najlepszą opcję na internet mobilny, inne sieci wg mojego stanu wiedzy nie mają tak rozbudowanej infrastruktury jaką ma właśnie Polkomtel. Jeszcze nie testowałem możliwości, ale najwyższa pora zakupić jakiś pakiecik Aero2 i zobaczyć efekty w realu ;-) Przyda się.
Gdyby ktoś chciał inaczej spojrzeć to wrzucam tutaj zestawienie pakietów Aero2, które ma operator u siebie. Widzimy co jest i mamy wyżej lepsze porównanie więc łatwiej wybierać te najlepsze pakiety.
Moim zdaniem pakiety 15 GB 90 dni i 5 GB na 60 dni wydają się najlepsze. Dla mnie niezrozumiała jest całkowicie opcja Aero2 Max2 jak dla mnie opcja nietrafiona, chyba, że ma to służyć dzieciom aby miały każdego dnia szybki internet, ale na dłuższy czas.