-reklama-

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alcatel One Touch T10
aga06021975 Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 1
Dołączył: Jul 2013
Reputacja: 0
Post: #1
Alcatel One Touch T10
Może mi ktoś powiedzieć czy da radę podłączyć tablet pod internet stacjonarny?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-07-2013 20:52 przez Admin.)
30-07-2013 20:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Botek Offline
Przyjaciel
**

Liczba postów: 78
Dołączyłczy: Nov 2012
Reputacja: OK
Post: #
Reklama
Dzisiaj 07:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kochang Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 148
Dołączył: Dec 2012
Reputacja: 0
Post: #2
RE: tablet alcatel one touch T 10
Tablety mają karty WiFi, także bez problemu możesz odbierać sygnał od internetu. Jednak coś ten sygnał musi nadawać. Więc musisz mieć np. router, pod który wpięty jest kabel czy modem 3G od internetu i który to rozsyła sygnał do innych urządzeń odbiorczych.
Tak bezpośrednio kabla z internetem stacjonarnym np. neostrady nie podepniesz. Tablety nie mają wejścia na kabel sieciowy no chyba że takie są, ale ja o takich nic nie wiem, także generalnie router rozwiązuje sprawę.
30-07-2013 20:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ZakoPower Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 45
Dołączył: May 2013
Reputacja: 1
Post: #3
RE: Alcatel One Touch T10
Rozwiązanie z kablem bezpośrednio do tabletu to nie wiem czy to się da możliwe, ze i jest coś takiego, ale to raczej mało wygodne byłoby rozwiązanie więc najlepiej zakupić router właśnie i przez to urządzenie rozdzielać sygnał dla urządzeń, które będą odbierały go radiowo.
03-08-2013 13:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Smutek Tablet MyTab 11 + modem Alcatel one touch X230L Patrix96 4 2,355 03-06-2014 19:00
Ostatni post: AbuDabi

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości