-reklama-

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zasięg sieci Aero2
Admin Offline
Moderator
*****

Liczba postów: 62
Dołączył: Mar 2012
Reputacja: 1
Post: #1
Informacja Zasięg sieci Aero2
Garsć praktycznych informacji:
http://darmowyinternet.net/zasieg-sieci-aero2/

Strona z plikami mapek operatora Aero2:
http://aero2.pl/faq.html#Answer4

Najlepsze źródło informacji o zasięgi HSPA+ oraz LTE:
http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/inter...zasiegu.cp

Dodatkowo mapy BTS, warto sprawdzić gdzie stoją:
http://mapa.btsearch.pl/
13-04-2012 14:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Botek Offline
Przyjaciel
**

Liczba postów: 78
Dołączyłczy: Nov 2012
Reputacja: OK
Post: #
Reklama
Dzisiaj 07:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mrcanberra Offline
Początkujący
**

Liczba postów: 48
Dołączył: May 2012
Reputacja: 0
Post: #2
RE: Zasięg sieci Aero2
Niektóre obszary można też sprawdzić na mapce użytkowników innego forum, ale na ile ona jest wiarygodna tego nie wiem, bo każdy może wpisać swoją miejscowość do profilu i będzie rzekomo to świadczyło o zasięgu, którego może tam nie być:
http://aero2forum.pl/misc.php?page=mapauzytkownikow

Najlepszym rozwiązaniem, jest sprawdzanie nie tylko zasięgu sieci Aero2, ale Plusa i Cyfrowego Polsatu właśnie tutaj to najpewniejsze źródło informacji:
http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/inter...zasiegu.cp
10-05-2012 13:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
android Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 223
Dołączył: May 2012
Reputacja: 13
Post: #3
RE: Zasięg sieci Aero2
Zasięg się zwiększył nowe karty łączą się z nadajnikami Plusa. Tam gdzie jest Plus 3G jest także Aero 2Szczęśliwy połączenie będzie widziane w raomingu.

[Obrazek: btn_donateCC_LG.gif]
31-08-2012 14:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
thaiman Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 148
Dołączył: May 2012
Reputacja: 3
Post: #4
RE: Zasięg sieci Aero2
Powiat przysuski internet Aero2 jest i działa tak jak trzeba.
Przetstowane i ocenione - klik do moja opinia.

[Obrazek: mapa_aero2.jpg]
18-09-2012 20:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
veyro Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 182
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 1
Post: #5
RE: Zasięg sieci Aero2
Thaiman też używam Aero2 na ziemiach powiatu przysuskiego Szczęśliwy

mai pen rai - nie ma problemu, po co przejmować się przyszłością
19-09-2012 20:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
WiFi Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 222
Dołączył: Oct 2012
Reputacja: 4
Post: #6
RE: Zasięg sieci Aero2
Mapy zasięgu dla Aero2 można jeszcze szukać tutaj. Ta mapa jest dobrym odzwierciedleniem rzeczywistości. http://was.plusgsm.pl/GSIMZ/ImzControl

Mądrym być to wielka sztuka, ale dobrym jeszcze większa...
28-10-2012 18:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Oczko 99% ludności w Polsce jest w zasięgu Aero2 Zuzia 1 2,309 07-04-2014 09:19
Ostatni post: telekrowa
  Mapy pokrycia Polski sygnałem Aero2 zebber 3 17,842 16-08-2013 22:24
Ostatni post: Luiza
Gwiazdka Poprawa mocy sygnału oraz parametrów internetu z aero2 – antena panelowa zebber 0 9,711 16-10-2012 23:15
Ostatni post: zebber

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości