Witam przez przypadek utworzyła mi się kopia folderu users-udział z inną nazwą i nie wiem jak się tego pozbyć.Plik jest w : Sieć/Acer Pomożecie się pozbyć go?
A co to w ogóle jest? Jak się samo utworzyło to pewnie ma to jakieś znaczenie, ale czy to powód, aby sobie zaprzątać tym głowę jeśli nie wchodzi nic w konflikt.
Powiem ci, że mało kto będzie wiedział o co w tym chodzi bo to dość nietypowy problem jeśli można to tak nazwać. Możesz metodą prób i błędów coś z tym robić, jeśli to w jakiś sposób ci wadzi, ale pamiętam jak kupiliśmy 1 komputer w domu z Windows 98 i tam w Moje dokumenty (jakoś tak ostatnio wykonywana lista rzeczy w menu) znikała i aktualizowała się sama bo pokazywała tylko te ostatnie otwierane, odtwarzane itd. czynności, a ja się zbulwersowałem o to, że inny użytkownik to pokasował. Nie wiedziałem jednak, że to się samo aktualizuje, starawe wpisy spadają, a nowe lecą od góry. Śmieszna sytuacja, także i tutaj nie wiem co dokładnie za problem, ale wątpię aby inni ludzie też widzieli w tym problem.
8 lipca 2014 dzień, który przeszedł do historii: Niemcy - Brazylia 7:1
dziekuje za info ale już się uporałem z problemem,właściwości/udostępnianie/udostepnianie zaawansowane-users-usuń,jako ze był kopią dalo się usunąć,kopie przez przypadek utworzona przeze mnie ,pozdrawiam