-reklama-

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transfer w Aero2
zuzi Offline
Dużo pisze
****

Liczba postów: 286
Dołączył: Aug 2012
Reputacja: 8
Post: #1
Transfer w Aero2
Nie wiem jak to możliwe bo jak dobrze pamiętam transfer w Aero2 miał się kształtować na poziomie max 512 kbit/s odbieranie danych oraz max 256 kbit/s wysyłanie danych.
Dziś przypadkiem sprawdziłem i mam więcej jak 256 kbit/s.

[Obrazek: 2146015841.png]

Ping wysoki, ale mam modem w takiej dziurze, że ciężko się falom przebić ponadto kabel USB 5 meters Niezdecydowany

[Obrazek: 6687045000_1415204432.gif]
28-08-2012 22:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Botek Offline
Przyjaciel
**

Liczba postów: 78
Dołączyłczy: Nov 2012
Reputacja: OK
Post: #
Reklama
Dzisiaj 07:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
thaiman Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 148
Dołączył: May 2012
Reputacja: 3
Post: #2
RE: Transfer w Aero2
Aż sam sprawdziłem i faktycznie mam podobnie, ciekawe czy ten upload to tymczasowo czy tak będzie na stałe?

[Obrazek: speedtest.jpg]
28-08-2012 22:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
krabithailand Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 103
Dołączył: May 2012
Reputacja: 1
Post: #3
RE: Transfer w Aero2
Fama też chodzi, że bywało i szybciej ;-)
a u mnie wczoraj jak mierzyłem było podobnie.
29-08-2012 18:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
veyro Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 182
Dołączył: Apr 2012
Reputacja: 1
Post: #4
RE: Transfer w Aero2
Jak utrzyma się poziom tego internetu to jako dodatek, a nawet 1 opcja na internet jest OK

[Obrazek: 2149125384.png]

mai pen rai - nie ma problemu, po co przejmować się przyszłością
30-08-2012 13:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
alicja Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 101
Dołączył: Oct 2012
Reputacja: 2
Post: #5
RE: Transfer w Aero2
Dzisiaj akurat korzystałam z tego internetu więc zrobiłam sobie test.
Nie wiem czy to normalne bo maksymalnie powinno być te 512 kilobit na sekundę, a w wyniku miałam taki skok Firefox
[Obrazek: 2275409534.png]

Ogólnie internet też mi działał tak jakby szybciej.
30-10-2012 22:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Aero2 Asystent - aplikacja ułatwiająca korzystanie z sieci Aero2 _mario_ 1 480 08-02-2016 14:57
Ostatni post: KitKat
Informacja Lte w Aero2 oraz zamawianie kart przez internet Santi 3 1,421 08-12-2015 08:22
Ostatni post: android
Informacja Nowe pakiety w Aero2 Cezary 0 561 25-08-2015 15:16
Ostatni post: Cezary
Język Darmowy internet z Aero2 opinie thaiman 8 25,767 09-07-2015 13:59
Ostatni post: Pietras
  Aero2 loguje się do nadajników 2G i 3G tiesto 2 2,846 27-01-2015 18:46
Ostatni post: KitKat

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości