Tak jak już nad Twoim postem pisałem - nic nie będzie z tego telefonu.Tylko go edytowałem i musiałeś nie widzieć. Kolega zgodził się zakończyć jego cierpienia [mój stracony czas także jest cierpieniem w wypadku tego telefonu] i z przyjemnością wrzuci go pod koła swojego tira.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2016 20:07 przez Jogin.)
Na takich starych modelach można się trochę poduczyć bo na drogim sprzęcie trochę ryzyko stracić wartościowy model. Czasami jednak trzeba odpuścić jak poleciało coś na płycie to bez specjalnego sprzętu diagnostycznego się wiele nie poradzi, a to ma tylko serwis, ale oni i tak z zasady jak płyta poleci to robią wymianę, także jak coś to kupić na allegro tanio i podmiana. Czasami komuś poleci wyświetlacz, ale płyta jest dobra więc można taki sprzęt zregenerować.
To będzie pewnie to co piszesz, bo instalowałem odinem tę samą wersję na tym telefonie ,wszystko przebiegało pomyślnie, pasek postępu download przesuwał się i telefon uruchomił się bez zawieszenia nawet. Ale nie opłaca się go naprawiać za 100 złoty skoro sprzedawca powiedział, że używany za 200 kupi taki sam, ale swoją marżę dorzuca, po prostu badziewie i nie ma co inwestować tylko rzucić pod tira i spokój.