Człowiek, który mnie zainspirował do tego aby wrzucić tutaj jego filmiki. Znam go trochę z pewnego portalu podróżniczego warto zobaczyć o czym mówi i co widział podróżując po świecie bez pieniędzy.
mai pen rai - nie ma problemu, po co przejmować się przyszłością
Eee to ja mam coś lepszego autostopem przez świat a dokładniej autostopem przez życie taką nazwę posiada blog, który prowadzi 23 letni Przemek Skokowski student z Gdańska.
Ma na koncie dziesiątki tysięcy przejechanych kilometrów. Jego podróże to przykład, że można podróżować i bez pieniędzy.
Jak pisze na swoim blogu - autostopem przez życie:
Cytat:Autostopem podróżuję od 4 lat. Zwiedziłem większość krajów europejskich, a w tym roku zjechałem autostopem Rosję, Gruzję, Azerbejdżan, Iran i Turcję w ramach projektu “Miłość, szczęście i marzenia”.
W sumie autostopem przejechałem już blisko 60 tysięcy kilometrów.
Jeden z jego niedawnych projektów: Postcards from Europe
Część informacji pochodzi z bloga warto sobie więc poczytać, a część z wywiadu z serwisu naTemat.pl
Ten pan o imieniu Przemek częściowo zrealizował swój projekt Postcards from Europe poprzez sfinansowanie uzbieranych środków z pomocą społeczności internetowej: polakpotrafi.pl
A co to za projekt dokładnie był można sobie poczytać na stronach o tym projekcie ;-)