Już wklejam.
wybieramy Aplikacje.
potem widać dokładnie że jest więcej pamięci zajęte niż to co mam nagrane.
piszą różnie: że to system zajmuje, że to cache zajmuje ale chyba nie aż tyle. Zajęte jest z moich wyliczeń ok 300mg a gdzie kolejne 300. Niżej na zdjęciu nie widać są tylko jeszcze 2 apk ok 8 MB.
Czy ten tutaj memory manager wykryje że coś jest a najważniejsze czy powie mi co to lub gdzie to jest?
sory ale ta aplikacja nie oferuje nic poza ładniejszym interfejsem tego co mam dostępne w androidzie. Przenoszenie apk jest możliwe dokładnie tak samo w ustawienia, aplikacje, wybieramy szczegóły, i naciskany przenieś na kartę SD. Jeszcze sprawdzałem czy da się przenieść albo zamrozić (opcja wyłącz) coś czego się nie da w zakładce aplikacje i nic.
Jak na razie mi to nie pomogło i tak samo widzi ilość pamięci jakoś za dużo zajęte w porównaniu do tego co mam zainstalowane. Kiedy tel. jest wyzerowany do ustawień fabrycznych wtedy jest tam 100% wolnego czyli bodajże 916mb czy coś kolo tego, to wyklucza żeby to było przez system zajęte. Być może wgrałem jakieś biblioteki i nie wiem gdzie. Ale ile może zajmować miejsca busybox, bo na pewno nie 300mb.