-reklama-

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Informacja o wymianie kart SIM Aero2
Admin Offline
Moderator
*****

Liczba postów: 62
Dołączył: Mar 2012
Reputacja: 1
Post: #1
Informacja Informacja o wymianie kart SIM Aero2
Dziś na stronie operatora pojawiła się informacja o wymianie części kart SIM BDI na nowe. Związane jest to z rozbudową infrastruktury operatora świadczącego darmowy internet w Polsce.

Na naszej stronie opublikowaliśmy zbiór najważniejszych linków, z którymi warto się zapoznać:
http://darmowyinternet.net/wymiana-kart-sim-aero2/
22-08-2012 22:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Botek Offline
Przyjaciel
**

Liczba postów: 78
Dołączyłczy: Nov 2012
Reputacja: OK
Post: #
Reklama
Dzisiaj 07:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Admin Offline
Moderator
*****

Liczba postów: 62
Dołączył: Mar 2012
Reputacja: 1
Post: #2
RE: Informacja o wymianie kart SIM Aero2
Dodatkowa informacja. Chcąc sprawdzić czy karta będzie wymieniana na nową należy skorzystać z tego linku:
https://bdi.aero2.pl/captcha/captcha.php

Wprowadzając następnie 19 cyfrowy numer ICCID swojej karty SIM Aero2 BDI.
19 cyfrowy numer znajduje się na karcie SIM, albo można go odczytać z karty/plastiku (19 cyfrowy numer pod kodem kreskowym), na którym była doczepiona karta SIM.
Na dużej karcie jest też PIN oraz PUK.
22-08-2012 22:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
zuzi Offline
Dużo pisze
****

Liczba postów: 288
Dołączył: Aug 2012
Reputacja: 8
Post: #3
RE: Informacja o wymianie kart SIM Aero2
Ja obstawiam, że chcą być bardziej atrakcyjni i dostępni na większym terenie Polski. Kiedyś przypadkiem testowałem starą kartę pod nadajnikiem plusa nie gdzie nie było zasięgu aero2. Kiedy natomiast włożyłem nową kartę niedawna otrzymaną (karta znajomego) to przy tym nadajniku połączyłem się z siecią aero2.

Wniosek jest jeden na pewno będzie można się łączyć przez nadajniki, plusa gdzie akurat nie ma sieci aero2 a jest właśnie plus, przez takie coś automatycznie zwiększy się zasięg i korzyść dla korzystających z darmowego netu.

Najprawdopodobniej będzie to też działało w drugą stronę tam gdzie jest słaby zasięg, albo go w ogóle nie ma w plusie a jest akurat aero2 plusowcy będą korzystać z sieci aero2.

Jednym słowem oferta Plusa, Cyfrowego Polsatu stanie się najbardziej atrakcyjna dla końcowych użytkowników, bo będą najlepiej rozwinięci technologicznie, co przełoży się na komfort użytkowani ich infrastruktury.

[Obrazek: 6687045000_1415204432.gif]
26-08-2012 13:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
krabithailand Offline
Użytkownik
***

Liczba postów: 103
Dołączył: May 2012
Reputacja: 1
Post: #4
RE: Informacja o wymianie kart SIM Aero2
Potwierdzam kolego Twoje przypuszczenia. Teraz przez Plusa też się połączysz, a jak siępołączysz przez Aero2 to w nazwie już nie ma sieci Aero2, ale Plus
[Obrazek: aero2.jpg]
26-08-2012 22:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Aero2 Asystent - aplikacja ułatwiająca korzystanie z sieci Aero2 _mario_ 1 904 08-02-2016 15:57
Ostatni post: KitKat
Informacja Lte w Aero2 oraz zamawianie kart przez internet Santi 3 2,652 08-12-2015 09:22
Ostatni post: android
Informacja Nowe pakiety w Aero2 Cezary 0 861 25-08-2015 16:16
Ostatni post: Cezary
Język Darmowy internet z Aero2 opinie thaiman 8 28,052 09-07-2015 14:59
Ostatni post: Pietras
  Aero2 loguje się do nadajników 2G i 3G tiesto 2 3,593 27-01-2015 19:46
Ostatni post: KitKat

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości