|
Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Brak sygnału w Zielonej Górze
|
Botek
Przyjaciel
Liczba postów: 78
Dołączyłczy: Nov 2012
Reputacja: OK
|
|
Dzisiaj 07:15 |
|
applex
Użytkownik
Liczba postów: 112
Reputacja: 1
|
RE: Brak sygnału w Zielonej Górze
Ja mam znów inny problem. Od jakiegoś czasu korzystałem i było dobrze, ale teraz właśnie w dzień słabo działa bardzo wolno i nie wiem, od czego to czy nadajnik przeciążony, tak dużo osób korzysta, nie mam już pojęcia, ale po 22 już np. śmiga normalnie. Dziwi mnie to też, że stało się to tak nagle. No chyba, że ma to związek z feriami i dzieciaki robią oblężenie sieci.
U Ciebie może akurat robią coś na nadajniku. Teraz widziałem sporo się dzieje w tym temacie sam plus ma do 2014 postawić sporo nowych masztów, a w dodatku wymiana sprzętu starego na nowy (LTE), także może to prace konserwacyjne. Popytaj jeszcze kogoś, kto ma z Twoich stron czy ma internet i wtedy dokładnie będziesz wiedział czy problem jest tylko u Ciebie czy występuje u wszystkich. Karta to taki element użytkowy, który raczej nie mógł ulec uszkodzeniu, więc obstawiam roboty.
Dodam jeszcze, że ostatnio jak byłem w Plusie w moich stronach to kobieta mówiła klientowi, który brał internet LTE, aby nie był zniesmaczony działaniem internetu, bo akurat trwają prace w rejonie, więc mogą wystąpić pewne problemy z siecią. I faktycznie widziałem ludzi jak robili coś na maszcie Plusa.
|
|
05-02-2013 17:08 |
|
applex
Użytkownik
Liczba postów: 112
Reputacja: 1
|
RE: Brak sygnału w Zielonej Górze
red, a powiedz czy ten internet działa Ci normalnie? Wpisujesz gogle.pl i strona Ci się otwiera czy może strasznie wooolny jest internet?
Tzn. chodzi mi o to, że u mnie do jakiegoś czasu było wszystko na poziomie te max 512 kbit/s starczało, aby normalnie przeglądać strony itd. nie mówię tutaj o teledyskach HD na YouTube, bo wiadomo da się oglądać, ale może się przycinać.
Ja muszę korzystać z aero2, bo linie mam zepsutą, a nie mam lepszej opcji. LTE jak dla mnie z limitami to trochę mało ciekawa opcja, więc czekam aż mi naprawią linię i znów wrócę na nielimitowany net.
Tak, więc długi czas korzystałem z tego aero2 i ogólnie było wszystko dobrze, ale od jakiegoś czasu jest lipa strony www słabo się ładują, przeglądanie w ogóle staje się bardzo wolne więc nie wiem co to się dzieje.
|
|
06-02-2013 14:46 |
|
Botek
Przyjaciel
Liczba postów: 78
Dołączyłczy: Nov 2012
Reputacja: OK
|
|
Dzisiaj 07:15 |